Alweer een poos geleden werd ik benaderd op Instagram door de presentatrice ‘Eva’, van het nieuwe programma Eva en de Eva’s. Of ik een aanmeldfilmpje op wilde sturen om misschien mee te doen? Dat leek mij hartstikke leuk! Inmiddels heb ik speciaal voor NPO3 een weekvlog gemaakt over mijn leven in Antwerpen.

Het programma draait om de presentatrice Eva Eikhout, die in haar zogenaamde ‘quarterlife crisis’ zit. Ze vraagt zich af hoe andere mensen van haar leeftijd het leven vergaat. Daarvoor gaat ze op bezoek bij verschillende Eva’s, Evita’s en Everts. Als extraatje zijn er online nog extra vlogs te vinden van Eva’s (of mensen met een vergelijkbare naam) die laten zien hoe hun leven eraan toegaat. En één van die vlogs is van mij!

Bekijk de weekvlog hier via NPO3. (klikken)

Werkwoordspelling tips, weekvlog

Liever lezen over studeren in het buitenland? Bekijk dan deze blog over studeren met een beurs of lees deze blog over vrienden maken in een nieuwe stad.