MediaPrins Verhalenmaker

Welkom!

Wat leuk dat je op mijn website bent beland. Aangenaam kennis te maken, ik ben Celine Prins. Een creatieveling, journalist en tekstschrijver. Ik geef graag woorden aan jouw verhaal, jouw bedrijf of jouw boodschap voor een ander. Want het is belangrijk dat dat met zorg gebeurt. Het is één van de bouwstenen van je bedrijf. Daarom help ik je graag!

Maar waarom dan?

Het is vijf voor twaalf, je bedrijf gaat bijna van start. Of heeft nu een boost nodig. Je publiek zit nu op dat ene mooie verhaal te wachten. Zelf heb je er eigenlijk geen tijd voor, je haast je van de ene plek naar de andere. Je was een beetje de tijd vergeten, omdat je gewoon deed wat je leuk vond en waar je goed in was. Dansen met je dromen, tot vijf voor twaalf. Maar terwijl je nu rondrent, verlies je een van je muiltjes. Laat maar zitten, denk je, je hebt haast. Maar je bedrijf is niet af zonder die goede tekst, dat muiltje. Mag ik jouw (Media)Prins zijn die het muiltje terugbrengt, gezamenlijk met die ene tekst die jij nog nodig hebt? Ik denk dat het precies past.

Wat doe je nou precies?

Jij hebt dus die ene goede tekst nodig waardoor mensen denken: yes, bij jou kan ik terecht! Een tekst waardoor mensen een connectie met jou maken. Misschien heb je een mooi verhaal nodig voor op je website of in je magazine. Dan doe ik mijn achternaam graag eer aan en schrijf ik voor jou een Prinselijk goed verhaal. Ik doe interviews, artikelen, blogs en andere soorten teksten.

Interesse? Klik op de button om mij een berichtje te sturen.

Fotografie (c): A Lott Of Me (Lotte Geusebroek)